جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ اسفناج
-(4 Body) 
سوپ اسفناج
Visitor 658
Category: دنياي فن آوري
اسفناج يكي از سبزيجات پرخاصيت پاييزي و زمستاني است كه از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده مي‌شود.
سوپ اسفناج هم يكي از اين غذاهاست كه به دليل وجود اسفناج در آن، رنگي سبز دارد و مهم‌ترين مزيت‌اش نيز اين است كه به سرعت آماده مي‌شود.

مواد لازم براي 4 نفر:

ـ 60 گرم كره
ـ 6 عدد پيازچه (پوست‌كنده و خرد شود)
ـ 2 ساقه كرفس (خرد شود)
ـ 350 گرم برگ اسفناج
ـ 850 ميلي‌ليتر يا سه و نيم پيمانه آب مرغ
ـ 225 گرم پنير ماسكارپونه يا خامه
ـ يك قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
ـ 2 تكه نان تست
ـ نصف قاشق چاي‌‌خوري زيره سياه
ـ نمك و فلفل به ميزان لازم
توضيح: پنير ماسكارپونه را از تمام سوپرماركت‌ها مي‌توان تهيه كرد.

طرز تهيه:

1 ـ برگ‌هاي اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد كنيد و كناري بگذاريد.
2 ـ قابلمه بزرگي آماده كرده و نيمي از كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.
سپس پيازچه‌هاي خردشده را به همراه كرفس اضافه كرده و شعله اجاق گاز را كم كنيد؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنيد تا نسوزد. براي تفت دادن مواد 5 دقيقه زمان لازم است.
3 ـ وقتي كه مواد تفت داده شد، اسفناج خرد‌شده را به آنها اضافه كرده و كمي تفت دهيد. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زياد كنيد تا به جوش آيد.
پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را كم كرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت 15 تا 20 دقيقه ادامه دهيد.
4 ـ حالا سوپ را به دستگاه خردكن يا غذاساز انتقال دهيد تا كاملا نرم شود، سپس آن را صاف كرده و دوباره داخل قابلمه برگردانيد.
5 ـ پنير ماسكارپونه يا خامه را به سوپ اضافه كرده و حرارت را ملايم كنيد؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنيد. در اين زمان، نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد.
6 ـ تكه‌هاي نان را با استفاده از چاقو به مكعب‌هاي كوچك تبديل كنيد. اين كار را روي تخته كار آشپزخانه انجام دهيد تا تكه‌هاي نان هم‌اندازه و سالم درآيند.
7 ـ بقيه كره را به همراه روغن زيتون داخل تابه كوچكي ريخته و نان‌هاي تكه‌شده را در آن سرخ كنيد، سپس زيره سياه را به نان اضافه كرده و آن را نيز كمي تفت دهيد. در پايان، سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و تكه‌هاي سرخ‌شده نان را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
ـ مدت زمان لازم براي آماده‌سازي مواد: 15دقيقه
ـ مدت زمان لازم براي پخت سوپ: 30دقيقه
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image