جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باوارو آي شاتوت
-(0 Body) 
باوارو آي شاتوت
Visitor 422
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پودر ژلاتين :1قاشق چايخوري
آب سرد:1 قاشق سوپخوري
پودر ژلة قرمز:100 گرم
آب جوش :يک ونيم ليوان
شاه توت يا توت فرنگي يا تمشک:750 گرم
پودر شکر :200 گرم
آب ليموي تازه :2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ:6 عدد
خامة فرم گرفته :2پيمانه

طرز تهيه :

پودر ژلاتين را با يک قاشق سوپخوري آب سرد مخلوط کنيد و کنار بگذاريد تا به صورت اسفنج درآيد.
سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا رقيق شود.
پودر ژله ي قرمز را با يک ونيم ليوان آب جوش رقيق کنيد وکنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود.
شاه توت يا هرکدام از ميوه ها را همراه نيمي از پودر شکر و آب ليموي تازه در مخلوط کن به شکل پودر در آوريد و پودر ژله و ژلاتين رقيق شده را با آن مخلوط کنيد .
زرده هاي تخم مرغ را همراه باقيمانده پودر شکر بزنيد تا سفيد و سبک شود و به مخلوط بالا اضافه کنيد.
خامه فرم گرفته را نيز به مواد بيفزاييد و همه مواد را مخلوط کنيد.
مواد آماده شده را داخل قالبي که از قبل آب سرد در آن گردانده ايد و داخل فريزر قرار داده ايد ، بريزيد و چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر سفت و آماده شود.
هنگام سرو ،ظرف دسر را چند ثانيه داخل آب جوش بگذاريد و در ظرف مورد نظرتان برگردانيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image