مواد لازم :
پودر ژلاتين :1قاشق چايخوري
آب سرد:1 قاشق سوپخوري
پودر ژلة قرمز:100 گرم
آب جوش :يک ونيم ليوان
شاه توت يا توت فرنگي يا تمشک:750 گرم
پودر شکر :200 گرم
آب ليموي تازه :2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ:6 عدد
خامة فرم گرفته :2پيمانه
طرز تهيه :
پودر ژلاتين را با يک قاشق سوپخوري آب سرد مخلوط کنيد و کنار بگذاريد تا به صورت اسفنج درآيد.
سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا رقيق شود.
پودر ژله ي قرمز را با يک ونيم ليوان آب جوش رقيق کنيد وکنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود.
شاه توت يا هرکدام از ميوه ها را همراه نيمي از پودر شکر و آب ليموي تازه در مخلوط کن به شکل پودر در آوريد و پودر ژله و ژلاتين رقيق شده را با آن مخلوط کنيد .
زرده هاي تخم مرغ را همراه باقيمانده پودر شکر بزنيد تا سفيد و سبک شود و به مخلوط بالا اضافه کنيد.
خامه فرم گرفته را نيز به مواد بيفزاييد و همه مواد را مخلوط کنيد.
مواد آماده شده را داخل قالبي که از قبل آب سرد در آن گردانده ايد و داخل فريزر قرار داده ايد ، بريزيد و چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر سفت و آماده شود.
هنگام سرو ،ظرف دسر را چند ثانيه داخل آب جوش بگذاريد و در ظرف مورد نظرتان برگردانيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34
/س