مواد لازم:
کدو سبز: 3 عدد
عدس :1/2 ليوان
زردچوبه: 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل: به ميزان کافي
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
کدو را پوست بکنيد ونگيني خرد کنيد. عدس و کدو را همراه زردچوبه، نمک وفلفل بپزيد.
وقتي کدو و عدس پخت وآب غذا تمام شود ، پياز داغ را به آن اضافه کنيد و بگذاريد غذا جا بيفتد.
به اين غذا مي توانيد يک تا دو قاشق غذاخوري روغن زيتون اضافه کنيد. غذا را همراه با ماست يا ترشي سرو کنيد.
منبع: هنر آشپزي شماره 32
/س