مواد لازم:
ژامبون مرغ يا گوشت: 15 ورق
پنير: 100 گرم
سفيده تخم مرغ: 3 عدد
آرد سوخاري: 2 پيمانه
طرز تهيه:
پنيرها را برش بدهيد؛ بعد هر پنير را در ابتداي يک ژامبون قرار داده ژامبون را رول کنيد. حالا ژامبون رول شده را در سفيده تخم مرغ بغلطانيدو بعد به آرد سوخاري آغشته کنيد.
روغن مايع را در ظرف گودي داغ کنيد و رول ها را در اين روغن سرخ کنيد و بعد کناري بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. اين غذا به همين راحتي آماده مي شود.
500 گرم سيب زميني را بعد از شستشوي کامل، خوب مي پزيم سپس پوست آن را کنده و با درجه ريز رنده مي کنيم و يا از چرخ رد مي کنيم، دقت کنيد که سيب زميني بايد کاملاً نرم و لطيف شود.
بعد مايه آماده شده سيب زميني را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و نصف پيمانه شير به آن اضافه کرده و هم مي زنيم تا شير جذب سيب زميني شود. در مرحله بعد 50 گرم کره اضافه کرده و دوباره مخلوط را هم مي زنيم تا کره هم جذب شود. در انتها مقداري نمک، مقداري پودر سير يا به دلخواه پودر زنجبيل يا فلفل اضافه مي کنيم. بعد پوره را در قيف مي ريزم و اطراف خوراک را با آن تزئين مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س