جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ گل كلم با گردو
-(0 Body) 
سوپ گل كلم با گردو
Visitor 588
Category: دنياي فن آوري
وقتي گل كلم به‌عنوان ماده اصلي يك سوپ انتخاب مي‌شود، ديگر نيازي به خامه و آرد براي غليظ‌تر كردن آن نداريد.
گل‌كلم پخته و له شده، بافتي نرم و خامه‌اي را به سوپ مي‌دهد كه بسيار هم لذيذ است.

مواد لازم براي 4 نفر:

  • يك عدد گل‌كلم متوسط
  • يك عدد پياز متوسط (درشت خرد شود)
  • 475ميلي‌ليتر يا 2 پيمانه آب مرغ
  • 475 ميلي‌ليتر يا 2 پيمانه شير كم‌چرب
  • 3 قاشق سوپ‌خوري گردو خرد شده
  • نمك و فلفل به مقدار كافي
  • پودر فلفل قرمز و مقداري گردو خرد شده براي تزئين

    طرز تهيه:

    1 – برگ‌هاي سبز گل كلم را بكنيد و گل‌هاي آن را از هم جدا كنيد و بشوييد. سپس قابلمه‌اي آماده كنيد و گل‌كلم را به همراه پياز خرد شده و آب مرغ در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.
    2 – بعد از اينكه آب مرغ به جوش آمد، در ظرف را بگذاريد تا گل‌كلم‌ها بپزند؛ براي اين منظور، معمولا حدود نيم ساعت زمان كافي است. پس از اطمينان از پخت گل‌كلم، شير و گردو را اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت. سپس اين مخلوط را از روي شعله اجاق گاز برداريد و كمي كه از حرارت افتاد، داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا مخلوط به مايه‌اي نرم و پوره‌مانند تبديل شود.
    3 – حالا دوباره مايه را به قابلمه برگردانيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. در پايان سوپ را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و پس از تزئين آن با مقداري گردوي خرد شده و فلفل قرمز، سرو كنيد.
  • Add Comments
    Name:
    Email:
    User Comments:
    SecurityCode: Captcha ImageChange Image