مواد لازم :
*گوشت قلوه گاه گوسفندي
*گوشت قلوه گاه گوساله
*نمك و فلفل سياه
*پياز
طرز تهيه:
نصف گوشت قلوه گاه گوسفندي را با نصف گوشت قلوه گاه گوساله چرخ كنيد و مخلوط نمائيد و كمي نمك اضافه كرده و در يخچال قرار دهيد .
پياز را چرخ كنيد و سپس در يخچال به مدت 2 ساعت نگه داريد تا آب آن جدا شود .
آب پياز را دور ريخته و باقي آن را به گوشت اضافه كنيد نمك وفلفل را اضافه و خوب ورز دهيد .
گوشت را به اندازه اي كه نياز داريد به سيخ كشيده و با انگشتان دست روي گوشت فشار آورده تا اين كه حالت گوشت به سيخ كشيده شده كنگره اي شود ( توجه بايد داشت كه گوشت نبايد در موقع كشيدن به سيخ به قطعات ريز خرد شود )
كباب را با حرارت ملايم بپزيد .