جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سوپ كدو حلوايي
-(1 Body) 
سوپ كدو حلوايي
Visitor 499
Category: دنياي فن آوري
با كدو حلوايي، سوپ‌هاي متنوعي مي‌توان درست كرد ولي اين سوپ كه در كشورهاي مديترانه‌اي آن را با زيره سبز، سير و زنجبيل طعم‌دار مي‌كنند، مزه متفاوت و خاصي دارد.
در ضمن باتوجه به اينكه معمولا اين سوپ را به‌طور سنتي در قابلمه‌هاي سراميكي مي‌پزند، مدت زمان طولاني‌اي براي پخت سنتي آن نياز است.

مواد لازم براي 4 نفر:

900 گرم كدو حلوايي (پوست بكنيد و تخم‌هاي داخل آن را خارج كنيد)
2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
2 عدد تره‌فرنگي (خرد شود)
يك حبه سير (رنده شود)
يك قاشق چاي‌خوري زنجبيل تازه رنده شده
3 پيمانه آب مرغ
نمك و فلفل به ميزان لازم
4 قاشق سوپ‌خوري ماست
روغن به مقدار لازم
چند برگ گشنيز براي تزئين

طرز تهيه:

1 – با استفاده از يك چاقوي تيز، كدو حلوايي پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد كنيد، سپس آنها را در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب ريخته و روي شعله اجاق‌گاز بپزيد.
2 – كمي روغن در تابه بريزيد و سير و تره‌فرنگي خردشده را در آن تفت دهيد، سپس شعله را كم كنيد تا با حرارت ملايم بپزد.
3 – زنجبيل و زيره سبز را به سير و تره‌فرنگي سرخ‌شده اضافه كنيد و چند دقيقه همراه آنها تفت دهيد. سپس اين مخلوط را به قابلمه حاوي كدوحلوايي نيم‌پز شده منتقل كنيد. پس از آن، آب مرغ را اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد.
4 – در قابلمه را بگذاريد و شعله اجاق‌گاز را كم كنيد. پخت اين سوپ معمولا 4 تا 5 ساعت طول مي‌كشد.
5 – وقتي سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا به مايه‌اي صاف و يكنواخت تبديل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانيد و براي يك ساعت ديگر روي اجاق‌گاز حرارت دهيد.
در پايان ماست را روي سوپ ريخته و با چند برگ گشنيز آن را تزئين كنيد.
نكته 1: اگر مي‌خواهيد اين سوپ با سرعت بيشتري آماده شود، از ديگ زودپز استفاده كنيد.
نكته 2: درصورتي كه غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولاني، زياد شد، آن را با اضافه‌كردن كمي آب جوشيده رقيق‌تر كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image