جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کانه‌لوني با مرغ و قارچ
-(0 Body) 
کانه‌لوني با مرغ و قارچ
Visitor 498
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي مخلوط مرغ:

- 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 1 پياز (خردشده)
- 1 فنجان قارچ (ريز خردشده)
- 2/1 کيلوگرم مرغ (چرخ‌کرده)
- 2 عدد قرص مرغ مگي
- 2 قوطي خامه نسلته (175 گرم)

مواد لازم براي سس گوجه:

- 1 پياز (خردشده)
- 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 2 حبه سير (له‌شده)
- 4 گوجه‌فرنگي (پوست‌کنده و خردشده)
- 2 قاشق غذاخوري رب گوجه
- 1 عدد قرص مرغ مگي
- 1 قاشق غذاخوري پيازکوهي (خردشده)

مواد لازم:

- 1 قاشق غذاخوري روغن
- 250 گرم لازانيا
- 1 فنجان پنير پارمسان (رنده‌شده)

دستورتهيه مخلوط مرغ:

روغن را در وُکي بزرگ (ماهي‌تابه مخصوص پخت غذاي چيني) داغ کنيد، پياز را تفت دهيد تا طلايي شود و قارچ‌ را اضافه کنيد. 5 دقيقه بپزيد.
مرغ چرخ‌کرده را اضافه کنيد، خوب هم بزنيد، و بپزيد تا قهوه‌اي شود. قرص‌هاي مرغ مگي را اضافه کنيد و هم بزنيد (مي‌توانيد در صورت لزوم 4/1 فنجان آب گرم اضافه کنيد).
5 دقيقه بپزيد، از روي حرارت برداريد و خامه نستله را اضافه کنيد. خوب هم بزنيد. کنار بگذاريد.

دستورتهيه سس گوجه:

پياز را در روغن در وُکي تميز تفت دهيد تا طلايي شود، بعد سير، گوجه‌فرنگي، رب گوجه، قرص مگي، و پياز کوهي را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس روي حرارت ملايم 10 دقيقه بپزيد.

دستورتهيه کانه‌لوني:

قابلمه بزرگي را از آب پر کنيد، 1 قاشق غذاخوري روغن اضافه کنيد، و آب را جوش بياوريد.
ورقه‌هاي لازانيا را اضافه کنيد و بپزيد تا نرم شوند. مرتب هم بزنيد تا ورقه‌ها به هم نچسبند.
وقتي ورقه‌هاي لازانيا نرم شدند، از قابلمه در بياوريد و توي آب سرد بگذاريد.
ورقه‌ها را از آب دربياوريد و خشک کنيد.
سس گوجه‌فرنگي را روي کانه‌لوني بريزيد و رويش يک لايه پنير پارمسان بپاشيد.
در فر داغ (200 درجه سانتيگراد) به مدت 25 ـ 20 دقيقه بپزيد.
منبع: وب سايت اسرار مگي دات کام
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image