جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


کانه‌لوني با مرغ و قارچ
-(4 Body) 
کانه‌لوني با مرغ و قارچ
Visitor 582
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي مخلوط مرغ:

- 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 1 پياز (خردشده)
- 1 فنجان قارچ (ريز خردشده)
- 2/1 کيلوگرم مرغ (چرخ‌کرده)
- 2 عدد قرص مرغ مگي
- 2 قوطي خامه نسلته (175 گرم)

مواد لازم براي سس گوجه:

- 1 پياز (خردشده)
- 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 2 حبه سير (له‌شده)
- 4 گوجه‌فرنگي (پوست‌کنده و خردشده)
- 2 قاشق غذاخوري رب گوجه
- 1 عدد قرص مرغ مگي
- 1 قاشق غذاخوري پيازکوهي (خردشده)

مواد لازم:

- 1 قاشق غذاخوري روغن
- 250 گرم لازانيا
- 1 فنجان پنير پارمسان (رنده‌شده)

دستورتهيه مخلوط مرغ:

روغن را در وُکي بزرگ (ماهي‌تابه مخصوص پخت غذاي چيني) داغ کنيد، پياز را تفت دهيد تا طلايي شود و قارچ‌ را اضافه کنيد. 5 دقيقه بپزيد.
مرغ چرخ‌کرده را اضافه کنيد، خوب هم بزنيد، و بپزيد تا قهوه‌اي شود. قرص‌هاي مرغ مگي را اضافه کنيد و هم بزنيد (مي‌توانيد در صورت لزوم 4/1 فنجان آب گرم اضافه کنيد).
5 دقيقه بپزيد، از روي حرارت برداريد و خامه نستله را اضافه کنيد. خوب هم بزنيد. کنار بگذاريد.

دستورتهيه سس گوجه:

پياز را در روغن در وُکي تميز تفت دهيد تا طلايي شود، بعد سير، گوجه‌فرنگي، رب گوجه، قرص مگي، و پياز کوهي را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس روي حرارت ملايم 10 دقيقه بپزيد.

دستورتهيه کانه‌لوني:

قابلمه بزرگي را از آب پر کنيد، 1 قاشق غذاخوري روغن اضافه کنيد، و آب را جوش بياوريد.
ورقه‌هاي لازانيا را اضافه کنيد و بپزيد تا نرم شوند. مرتب هم بزنيد تا ورقه‌ها به هم نچسبند.
وقتي ورقه‌هاي لازانيا نرم شدند، از قابلمه در بياوريد و توي آب سرد بگذاريد.
ورقه‌ها را از آب دربياوريد و خشک کنيد.
سس گوجه‌فرنگي را روي کانه‌لوني بريزيد و رويش يک لايه پنير پارمسان بپاشيد.
در فر داغ (200 درجه سانتيگراد) به مدت 25 ـ 20 دقيقه بپزيد.
منبع: وب سايت اسرار مگي دات کام
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image