همبرگر اصل (براي 2 نفر)
مدت پخت:8 دقيقه
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کم چربي :375 گرم
آب معدني :3 قاشق غذاخوري
کره يا مارگارين 30 گرم
خردل(زياد تند نباشد):4 قاشق غداخوري
سس گوجه فرنگي:4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل :به ميزان دلخواه
پياز کوچک :1 عدد
نان همبرگر :4 عدد
برگ کاهو:4 عدد
براي تهيه اين برگر ,بايد از بهترين گوشت چرخ کرده استفاده کنيد.ميتوانيد گوشت را در منزل چرخ کنيد.زيرا هر چه کيفيت گوشت چرخ کرده بهتر باشد,کيفيت همبرگر نيز بهتر خواهد بود.در اين نوع همبرگر ,مقداري آب به مايه آن اضافه ميگردد تا باعث پوکي آن شود.
طرز تهيه
1-گوشت چرخ کرده را در کاسه اي بزرگ بريزيد.نمک , فلفل و آب معدني را به آن اضافه کنيد و با استفاده از چنگال يا دست خوب ورز داده و مخلوط کنيد.
2-پياز را پوست کنده ,نازک ورقه ورقه کنيد.ورقه ها را حلقه حلقه کرده در ظرفي بريزيد و روي آن را بپوشانيد.
3-گوشت چرخ کرده را به 4 قسمت مساوي تقسيم کنيد.هر قسمت را به شکل دايره اي و به ضخامت 5/2 cm گرد کنيد.
4-کره يا مارگارين را در يک ماهيتابه تفلون ,روي حرارت متوسط آب کرده و بگذاريد داغ شود.برگرها را در ماهيتابه بگذاريد و شعله اجاق را کم کنيد .پس از 4 دقيقه ,برگرها را برگردانيد و بگذاريد سمت ديگر آن به مدت 4 دقيقه سرخ شود.
5-نانها را از وسط نصف کنيد.داخل نانها را خردل بماليد.سپس کاهو ,همبرگرهاي داغ ,پياز و سس گوجه را درون آن بچينيد.
چيز برگر
ابتدا همبرگر را مطابق دستور قبلي تهيه کنيد .کاهو, حلقه هاي گوجه فرنگي و پياز و پنير پروسس ورقه اي (که در تماس با گرماي برگر آب ميشود )را داخل نان بچينيد.در صورت نمايل ميتوانيد از سس گوجه فرنگي استفاده کنيد.sd