جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلوچه گوشت
-(4 Body) 
کلوچه گوشت
Visitor 466
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

سير: 2 حبه
مغز نان باگت: يک دو يک دوم پيمانه
شير: يک دوم پيمانه
پياز: يک عدد
روغن براي سرخ کردن: مقداري
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
جعفري ساطوري: 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و ادويه کاري: به ميزان لازم
تخم مرغ: يک عدد
پنير گودا: 80 گرم

طرز تهيه:

مغز نان باگت را در شير خيس کرده پياز را با رنده درشت رنده مي کنيم و در کمي روغن تف مي دهيم، سير را ريز خردکرده و به پياز اضافه مي کنيم. گوشت چرخ کرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا کند. پياز، جعفري خردشده، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، ادويه کاري ومغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم. از مايه مقداري برداشته و به صورت کلوچه گرد درمي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي کنيم. (حرارت خلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود)، سپس در سيني فر قرار مي دهيم. پنير گودا را رنده نموده و روي هر کلوچه مقداري مي ريزيم. فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده؛ سيني را در طبقه وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار مي دهيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image