جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ کنتاکي با مخلفات
-(4 Body) 
مرغ کنتاکي با مخلفات
Visitor 464
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

مرغ درشت=يک عدد
زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه
نمک و فلفل=به ميزان لازم
قارچ=200 گرم
پياز درشت=يک عدد
گوجه بزرگ=3 عدد
فلفل دلمه اي =يک عدد
روغن مايع =2 قاشق غذاخوري
آبليمو =يک قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

مرغ را تميز مي شوئيم اما پوست آنرا نمي کنيم چون هم مرغ خشک نمي شود وهم بعد از پخت ظاهر خوبي پيدا مي کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران مي ماليم و چند ساعت در يخچال قرار مي دهيم. قارچ و پياز و فلفل دلمه و گوجه فرنگي ها را بصورت چهارگوش ريز خرد ميکنيم. در کمي روغن با حرارت زياد تفت مي دهيم تا آب نياندازد و در صورت تمايل مقدارکمي رب گوجه فرنگي هم اضافه کرده و با ساير مواد تفت مي دهيم.
وقتي تقريبا موادمان پخته شد مقدار کمي هم از زعفران و تمام آبليمو را به مواد افزوده و از روي حرارت برمي داريم. مقداري از موادمان را در شکم مرغ مي ريزيم و شکمش را با نخ مي دوزيم سپس سيخ جوجه گردان فر را برميداريم و درمرغ فرو مي کنيم بطوريکه وزن مرغ در همه جهات يکنواخت باشد. سپس پاهاي مرغ را با نخ به هم مي بنديم. و بالهايش را هم از پشت با نخ به هم مي بنديم و در فر قرار مي دهيم. زير مرغ ظرف پيرکسي را که کمي آب در آن ريخته ايم قرار مي دهيم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در اين ظرف بچکد. گريل فر را روشن کرده و مي گذاريم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روي آن کاملاً طلايي شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پيرکس قرار ميدهيم و روي ظرف را با فويل مي پوشانيم و در فر قرار مي دهيم و شعله پائين فر را روشن کرده و ميگذاريم تقريباً يکساعت در فر بماند سپس آنرا درآورده و باقيمانده مخلوط قارچ و پياز را دور مرغ مي ريزيم و مجددا در فر بمدت نيم ساعت قرار مي دهيم. در آخر آب مرغ بايد به اندازه نصف استکان يا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش مي ريزيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image