مواد لازم:
ماهي درشت ماده=يک عدد
سبزي(ترخان-نعناع-گشنيز)=نيم کيلو
گردوي چرخ شده=250 گرم
زرشک=نيم پيمانه
روغن زيتون=نيم پيمانه
آب ليمو=نيم پيمانه
سس قرمز يا سس گوجه فرنگي=1 پيمانه
نمک و فلفل=به مقدار کافي
طرز تهيه:
شکم ماهي را شکاف کوچکي مي دهيم، سبزي را بدقت تميز و ريز خرد مي کنيم و با پياز داغ کمي سرخ مي کنيم و کمي نمک و فلفل به آن مي زنيم، گردو و زرشک را داخل اين مايه مي ريزيم و ظرف را از روي آتش برمي داريم و شکم ماهي را با مايه فوق پر مي کنيم، بعد ته سيني را کمي چرب مي کنيم و ماهي را به همان حالتي که در آب شنا مي کند در سيني فر قرار مي دهيم و با حرارت 400 درجه در فر قرار مي دهيم و بعد از يک ربع بيرون مي آوريم پوست آنرا مي کنيم و روغن زيتون و آبليمو و نمک وفلفل را مخلوط مي کنيم و به ماهي مي زنيم و در حدود يک ساعت ماهي را طبخ مي کنيم؛ وقتي پخته و آماده شد ماهي را از فر خارج مي کنيم و از سيني بر مي داريم و در ديس قرار مي دهيم و اطراف آنرا با جعفري و حلقه هاي ليمو تزئين مي کنيم، مقداري از سس را روي ماهي مي دهيم و بقيه را در سس خوري بر روي ميز مي بريم. ممکن است با يک نخ و سوزن دم ماهي را به دهانش وصل کنيم که بشکل دايره در بيايد و بعد طبخ کنيم که به آن شماليها گرد پيچ مي گويند.