مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
بروکلي: نيم کيلوگرم
گوجه فرنگي: متوسط 3 عدد
سير: 3 تا 4 حبه
روغن زيتون: 4 قاشق سوپخوري (يک چهارم پيمانه)
نمک و فلفل سياه: اندکي به دلخواه
طرز تهيه:
بروکلي را شسته، با آب و نمک بپزيد. پس از اين که نرم شد آن را از آب درآورده و کنار بگذاريد تا خنک شود. گوجه فرنگي ها را شسته و رنده کنيد. سير را پوست گرفته و بکوبيد. در يک تابه روغن زيتون، گوجه فرنگي و سير را با هم چند دقيقه تفت دهيد. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. در پايان سس گوجه فرنگي آماده شده را روي بروکلي ريخته و سرو کنيد.
نکته:
1- اين دستور داراي 584 کيلوکالري انرژي ،40 گرم (27%)کربوهيدارت 16 گرم (11%) پروتئين و 40 گرم (62%) چربي مي باشد.
2- از اين سالاد مي توان در کنار انواع غذاهاي گوشتي استفاده نمود.
منبع: هنر آشپزي، ش 60/خ