مواد لازم: فيله ماهي سفيد: 750 گرم
نمک و فلفل : (از هر کدام) 1/4 قاشق چايخوري
سس سويا: 1/3 پيمانه
روغن زيتون: 1/3 پيمانه
مواد لازم براي سس ريحان، گوجه فرنگي:
کره نرم شده: 50 گرم
ريحان تازه خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو: 2 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
خردل: 1/2 قاشق چايخوري
شکر: 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل: (از هر کدام) به ميزان لازم
طرز تهيه سس ريحان، گوجه فرنگي:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده داخل کاغذ مومي قرا داده تا زمان پخت در فريز بماند.
طرز تهيه:
گريم را روشن نموده ماهي را پس از پاک کردن و شستن، با دستمال تميز خشک کنيد. نمک و فلفل و سس را مخلوط نموده و روي ماهي بماليد. داخل ظرف کم ارتفاع و نسوزي را با روغن مايع چرب کنيدو ماهي ها را در آن چيده مابقي سس را روي آن بريزيد. ماهي را زير گريل قرار دهيد تا پخته شود. سپس در بشقاب مورد نظر قرار داده و روي آن را سس ريحان قرار دهيد و با سالاد تازه سرو کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س