مواد لازم:
گوشت راسته يا فيله پاک کرده: 100 گرم
فلفل سبز دلمه اي: 2 تا 3 عدد
پياز رير سفيد: 250 گرم
گوجه فرنگي ريز: 12 عدد
ماست: 1 فنجان
پياز رنده شده: 1 قاشق سوپخوري
آبليمو: 2 قاشق سوپخوري
زعفران سائيده: 1 قاشق چايخوري
فلفل کوبيده: 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
زعفران را در کمي آبجوش حل مي کنيم داخل ماست مي ريزيم. پياز رنده شده و فلفل کوبيده و آبليمو را اضافه مي کنيم و به هم مي زنيم. گوشتها را به شکل مکعبهايي به پهناي دوبند انگشت بريده و درمايه ماست10 تا 12 ساعت مي خوابانيم. پيازها را پوست کنده فلفل را هم تکه تکه بريده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگي و پياز را يک در ميان به سيخ مي کشيم و روي حرارت ملايم گوشتها را کباب کرده کبابها را در ديس مي کشيم و روي آن کمي نمک مي پاشيم و کمي کره روي آنها قرار مي دهيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماه 28
/س