مواد لازم:
ماکاورني: 400 گرم
قارچ: 300 گرم
پياز: 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه اي: 1 عدد
سير: 1 تا 2 حبه
گوجه فرنگي: 2 عدد
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوري
سيب زميني: 1-2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخوده
روغن: يک سوم پيمانه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز و فلفل دلمه اي را خلال کنيد. گوجه ها را نصف کرده پس از درآوردن هسته آنها راخلال کنيد. قارچها را به ورقه هاي 3-2 ميليمتري خرد کنيد. سپس در ماهيتابه مناسب نصف روغن را ريخته ابتدا پياز و سپس به ترتيب فلفل دلمه اي، سير خردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگي و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمي آب بريزيد تا سس غليظي مواد را در برگيرد.
ماکاورني را 10 دقيقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنيد. کف قابلمه مناسبي را روغن ريخته و با سيب زميني حلقه شده بپوشانيد. سپس ماکاروني و مواد تهيه شده را لايه لايه ريخته و آنرا 30 دقيقه روي حرارت ملايم دم کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 28/س