مواد لازم:
آرد سفيد: 1 کيلو
شيرخشک: سه چهارم ليوان
شکر: نصف ليوان
نمک: نصف قاشق مرباخوري
بيکينگ پودر: 1 قاشق غذاخوري
پودر خميرترش: 2 قاشق غذاخوري
آب: 2/5 ليوان
روغن مايع: نصف ليوان
طرز تهيه:
ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط مي کنيم. بعد نصف روغن را اضافه مي کنيم. بعد کم کم آب را اضافه کرده و خوب چنگ مي زنيم تا وقتي که ديگر به دست نچسبد. بعد بقيه روغن را اضافه مي کنيم و دو ساعت روي آن را پوشانده و درجاي گرم مي گذاريم تا خمير ور بيايد. يعني خوب پف کند. حالا اين خمير براي انواع پيتزا آماده است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 28/س