موادلازم:
کلم بروکلي
فلفل دلمه اي از هر رنگي
پياز: يک عدد
سير معمولي يا تازه
کدو
قارچ
ميگو
پاستا
سس سويا
نمک،فلفل، ادويه کاري، زردچوبه
فلفل تند و سسهاي مورد علاقه مخصوص اين غذا
طرز تهيه:
بعد از اينکه ميگوها را پاک کرديد با پياز خرد کرده و سير وکمي نمک و فلفل و کمي روغن زيتون تفت دهيد.
نکته ايي که بايد دقت کنيد و خيلي اهميت دارد براي طبخ ميگو نبايد بگذاريد مدت زيادي ميگوي شما تفت بخوره يا بپزه چون سفت ميشه و اصلاً خوب نميشه بنابراين دقت کنيد و بالاي سر غذاتون باشيد منظورم اينه که دقت کنيد بيشتر از دو دقيقه نشه و البته که وقتي ميگوها حرارت ديدند رنشگون قرمز ميشه مرتب هم بزيند تا خوب تفت بخورند و بعد سريعاً آنها را رو از ظرفتون خالي کنيد و کناري بگذاريد و جداگانه سبزيجات را تفت دهيد حسن اين ووگ ها اينه که گرما و حرارت تقريباً يکسان در تمام قسمتهاي ووگ وجود داره همينطور که سبزيجات رو به هم ميزنيد سس سويا اضافه کنيد نمک و فلفل و کاري و سسهاي مخصوص ووگ يا هر سسي که دوست داريد و بعد در انتها مخلوط ميگو و پياز داغ را اضافه کنيد و فراموش نکنيد در عين اينکه سبزيجات را تفت مي دهيد آب جوش بگذاريد براي پاستاي خودتون و وقت پاستا پخت آن را آبکشي کنيد و بعد از اينکه کاملاً آب آن خارج شد به سبزيجات و ميگو اضافه کنيد درخاتمه خودتان مزه سبزيجات را چک کنيد زياد نگذاريد سبزيجات بپزد تا له شوند بايد کمي زير دندان صدا بده و اين نوع طبح بهترين طبح سبزيحات مي باشد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س