جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سبزيجات و ميگو در ووگ
-(0 Body) 
سبزيجات و ميگو در ووگ
Visitor 511
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

کلم بروکلي
فلفل دلمه اي از هر رنگي
پياز: يک عدد
سير معمولي يا تازه
کدو
قارچ
ميگو
پاستا
سس سويا
نمک،فلفل، ادويه کاري، زردچوبه
فلفل تند و سسهاي مورد علاقه مخصوص اين غذا

طرز تهيه:

بعد از اينکه ميگوها را پاک کرديد با پياز خرد کرده و سير وکمي نمک و فلفل و کمي روغن زيتون تفت دهيد.
نکته ايي که بايد دقت کنيد و خيلي اهميت دارد براي طبخ ميگو نبايد بگذاريد مدت زيادي ميگوي شما تفت بخوره يا بپزه چون سفت ميشه و اصلاً خوب نميشه بنابراين دقت کنيد و بالاي سر غذاتون باشيد منظورم اينه که دقت کنيد بيشتر از دو دقيقه نشه و البته که وقتي ميگوها حرارت ديدند رنشگون قرمز ميشه مرتب هم بزيند تا خوب تفت بخورند و بعد سريعاً آنها را رو از ظرفتون خالي کنيد و کناري بگذاريد و جداگانه سبزيجات را تفت دهيد حسن اين ووگ ها اينه که گرما و حرارت تقريباً يکسان در تمام قسمتهاي ووگ وجود داره همينطور که سبزيجات رو به هم ميزنيد سس سويا اضافه کنيد نمک و فلفل و کاري و سسهاي مخصوص ووگ يا هر سسي که دوست داريد و بعد در انتها مخلوط ميگو و پياز داغ را اضافه کنيد و فراموش نکنيد در عين اينکه سبزيجات را تفت مي دهيد آب جوش بگذاريد براي پاستاي خودتون و وقت پاستا پخت آن را آبکشي کنيد و بعد از اينکه کاملاً آب آن خارج شد به سبزيجات و ميگو اضافه کنيد درخاتمه خودتان مزه سبزيجات را چک کنيد زياد نگذاريد سبزيجات بپزد تا له شوند بايد کمي زير دندان صدا بده و اين نوع طبح بهترين طبح سبزيحات مي باشد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image