مواد لازم:
بادنجان: 2 عدد
روغن مايع: 50 گرم
ماهيچه گوسفند: 6 عدد
تره فرنگي متوسط خرد شده: 1 عدد
آب گوشت: نيم پيمانه
آب: 8 پيمانه
دارچين: 1 عدد ساقه
سيب زميني استانبولي خرد شده: 2 عدد
زيره کوبيده: 1 قاشق چاي خوري
جعفري خرد شده: يک چهارم پيمانه
طرز تهيه:
بادنجانها را از چند نقطه با سيخ يا چنگال سوراخ کنيد سپس آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت يک ساعت در فري که قبلا گرم کرده ايد بپزيد. سپس آنها را در آورده و بگذاريد تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خرد کنيد. روغن را گرم کرده ماهيچه ها را درون آن سرخ کنيد. سپس آنها را درون آبکش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهيچه ها و تره فرنگي و آب گوشت و آب را در قابلمه ريخته به مدت يک ساعت بپزيد. سپس ماهيچه ها را در آورده و استخوانهاي آنها را بگيريد و آنها را خرد کنيد. ساقه دارچين يا 1 قاشق چايخوري دارچين کوبيده و سيب زميني و زيره را به آب گوشت در قابلمه اضافه کنيد و سپس در قابلمه را گذاشته و روي حرارت ملايم بپزيد تا سيب زميني ها نرم و پخته شوند. محتويات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط کن ريخته و خوب مخلوط نماييد.سپس گوشت و جعفري خرد شده را به آن اضافه کرده و درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم کمي مي پزيم تا جا بيافتد. سپس آن را در ظرف کشيده و روي آن را با کمي جعفري تزيين مي نماييم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ