جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ بادنجان با گوشت
-(5 Body) 
سوپ بادنجان با گوشت
Visitor 462
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بادنجان: 2 عدد
روغن مايع: 50 گرم
ماهيچه گوسفند: 6 عدد
تره فرنگي متوسط خرد شده: 1 عدد
آب گوشت: نيم پيمانه
آب: 8 پيمانه
دارچين: 1 عدد ساقه
سيب زميني استانبولي خرد شده: 2 عدد
زيره کوبيده: 1 قاشق چاي خوري
جعفري خرد شده: يک چهارم پيمانه

طرز تهيه:

بادنجانها را از چند نقطه با سيخ يا چنگال سوراخ کنيد سپس آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت يک ساعت در فري که قبلا گرم کرده ايد بپزيد. سپس آنها را در آورده و بگذاريد تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خرد کنيد. روغن را گرم کرده ماهيچه ها را درون آن سرخ کنيد. سپس آنها را درون آبکش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهيچه ها و تره فرنگي و آب گوشت و آب را در قابلمه ريخته به مدت يک ساعت بپزيد. سپس ماهيچه ها را در آورده و استخوانهاي آنها را بگيريد و آنها را خرد کنيد. ساقه دارچين يا 1 قاشق چايخوري دارچين کوبيده و سيب زميني و زيره را به آب گوشت در قابلمه اضافه کنيد و سپس در قابلمه را گذاشته و روي حرارت ملايم بپزيد تا سيب زميني ها نرم و پخته شوند. محتويات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط کن ريخته و خوب مخلوط نماييد.سپس گوشت و جعفري خرد شده را به آن اضافه کرده و درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم کمي مي پزيم تا جا بيافتد. سپس آن را در ظرف کشيده و روي آن را با کمي جعفري تزيين مي نماييم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image