مواد لازم:
پودر کاکائو: 6 قاشق سوپخوري
شکر: 5 قاشق سوپخوري
آب جوش: 1/2 ليوان
شير: 5 ليوان
وانيل: کمي
طرز تهيه:
1. پودر کاکائو+ شکر+ آب جوش را با هم مخلوط کرده روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا کرم نرمي بدست آيد.
2. شير را در ظرفي جداگانه روي حرارت متوسط بگذاريد تا بجوش آيد سپس کرم بدست آمده را به شير اضافه کرده هم بزنيد تا وقتي که مواد داغ شود ولي بجوش نيايد.
3. کاکائو داغ را در ليوان هاي مخصوص ريخته سپس روي آن را با خامه زده شده تزئين کنيد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/س