مواد لازم:
پودر کاکائو: 1 قاشق سوپخوري
شير: 3/4 پيمانه
قهوه ترک: 1 قاشق چايخوري
نسکافه: 1 قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته: 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. شير را در قهوه جوش بريزيد.
2. کاکائو، قهوه ترک و نسکافه را به آن اضافه کنيد و به هم بزنيد (در دستگاه قهوه ساز بايد از شير بخار آن براي عمل آورد مخلوط استفاده کنيد).
3. قهوه جوش را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد و به آرامي هم بزنيد تا کف کند و بالا بيايد، بايد مراقب باشيد مخلوط به علت داشتن قهوه ترک، جوش نيايد.
4. بعد از دم کشيدن، در فنجان مورد نظر بريزيد و خامه زده شده را به آن اضافه کنيد.
براي تزئين از پودر کاکائو يا سس شکلات استفاده کنيد تا شيريني يا تلخي آن به دلخواه خود باشد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/س