مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ( 200 گرم )
پياز ( 1 عدد )
نمک و فلفل ، زردچوبه ( به مقدار کافي )
برنج ( 3 پيمانه )
مرباي آلبالو ( 5 قاشق سوپخوري / تقريباً نصف ليوان )
سيب زميني ( 2 عدد )
طرز تهيه :
گوشتها را با پياز و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت مي دهيم تا بپزد برنج را از قبل خيس کرده ، جوشانده و صاف مي کنيم ، (البته با نمک کم ) .
سپس ته قابلمه را با کمي روغن چرب مي کنيم و سيب زميني ها را حلقه کرده و ته ظرف مي چينيم و بعد برنج صاف کرده را روي آن مي ريزيم و بين برنج ، گوشت چرخ کرده و مرباي آلبالو مي گذاريم .
نکته :
در اين مرحله نبايد گوشت و مرباي آلبالو و برنج با هم مخلوط شود. فقط روي هم قرار گيرد در ضمن مواد گوشت و مرباها نبايد با ته ظرف تماس داشته باشد چون ، خيلي زود مي سوزد .
مواد را روي حرارت خيلي کم مي گذاريم و روي آن دمي قرار مي دهيم و نيم ساعت اجازه مي دهيم تا برنجها دم بکشد . بعد درب ظرف را برداشته و مواد را با هم مخلوط مي کنيم و اگر غذاي ما احتياج به روغن دارد به آن اضافه مي کنيم و در يک ظرف مناسب ريخته و ميل مي کنيد . ( نوش جان )
/خ