مواد لازم:
ماکاروني ريز که به اشکال مختلف موجود است: 100 گرم
لوبياي سبز نازک: 200 گرم
نخود سبز از پوست در آمده: يک ليوان
کدوي سبز کوچک: 2 عدد
هويج کوچک: 3 عدد
پياز: 1 عدد متوسط
نعناع، ترخان و گشنيز خرد کرده: 2 قاشق سوپخوري
ميخک: در صورت تمايل 2 عدد
لوبياي قرمز خشک: 100 گرم (نصف ليوان)
کره: 50 گرم
آبگوشت: 4 ليوان (با 2 عدد قرص سوپ که در 4 ليوان حل شده)
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
لوبيا را با مقداري آب مي پزيم (يا از کنسرو لوبيا استفاده مي کنيم)، آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد مي ريزيم، قابلمه را روي آتش مي گذاريم تا بجوشد، ميخک را داخل آن مي ريزيم، لوبيا سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد مي نمائيم، مي شوئيم و در آب گوشت جوشان مي ريزيم، پياز را خلال مي نمائيم، هويج را هم به شکل حلقه مي بريم و هر حلقه را دو نيم مي کنيم، وقتي لوبيا کمي نرم شد هويج و پياز را مي ريزيم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نيم نموده داخل ساير سبزيجات مي ريزيم؛ بعد نخود و ماکاروني را اضافه مي نمائيم. بايد تمام مواد پخته شده ولي له نشود و در صورت مصرف لوبياي قرمز پخته شده آن را هم اضافه مي نمائيم. به اندازه کافي نمک و فلفل داخل اين سوپ مي ريزيم. در صورتي که آب آن کم بود يک ليوان آبجوش داخل سوپ ريخته در آخر کار کره و سبزيجات خرد شده را اضافه نموده، سوپ را داغ در سوپخوري مي ريزيم و سر ميز مي بريم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ