جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شله بريان با زيره ( براي چهار نفر )
-(2 Body) 
شله بريان با زيره ( براي چهار نفر )
Visitor 510
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت دنده گوسفندي ( 250 گرم )
خرده برنج ( ترجيحاً لنجاني / يک پيمانه )
پياز متوسط ( 1 عدد )
نمک ، فلفل ، زردچوبه ( به ميزان لازم )
زيره سياه آسياب شده ( 1 قاشق سوپخوري )

طرز تهيه :

اول گوشت را با پياز و نمک و فلفل و زرد چوبه و کمي آب مي پزيم . خرده برنجها را قبلاً خيس مي کنيم . بعد از اينکه گوشت پخت ، خرده برنجها را درون گوشت پخته مي ريزيم و روي حرارت کم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم .
نکته : آب برنج يا همان گوشت بايد زياد باشد چون در مدت پختن برنجها خيلي آب غذا کم مي شود .
نکته :
شما مي توانيد موقع پختن گوشت ، پياز را درسته درون آن بيندازيد ، تا بعد از آنکه گوشت پخت بتوانيد پياز را از آن خارج کنيد .
نکته :
نمک غذاي شما بايد دوبار چک شود ، چون برنج نمک بيشتري احتياج دارد بعد از آنکه برنجها خوب پخت و له شد زيره سياه آسياب شده را به آن اضافه مي کنيم ، تا کمي بپزد . غذاي شما آب اضافه نبايد داشته باشد بايد سفتي آن مثل حليم باشد . بعد از آنکه پخت ، غذا را با گوشت کوب بکوبيد تا صاف و يک دست شود . ( نوش جان )
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image