مواد لازم :
گوشت دنده گوسفندي ( 250 گرم )
خرده برنج ( ترجيحاً لنجاني / يک پيمانه )
پياز متوسط ( 1 عدد )
نمک ، فلفل ، زردچوبه ( به ميزان لازم )
زيره سياه آسياب شده ( 1 قاشق سوپخوري )
طرز تهيه :
اول گوشت را با پياز و نمک و فلفل و زرد چوبه و کمي آب مي پزيم . خرده برنجها را قبلاً خيس مي کنيم . بعد از اينکه گوشت پخت ، خرده برنجها را درون گوشت پخته مي ريزيم و روي حرارت کم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم .
نکته : آب برنج يا همان گوشت بايد زياد باشد چون در مدت پختن برنجها خيلي آب غذا کم مي شود .
نکته :
شما مي توانيد موقع پختن گوشت ، پياز را درسته درون آن بيندازيد ، تا بعد از آنکه گوشت پخت بتوانيد پياز را از آن خارج کنيد .
نکته :
نمک غذاي شما بايد دوبار چک شود ، چون برنج نمک بيشتري احتياج دارد بعد از آنکه برنجها خوب پخت و له شد زيره سياه آسياب شده را به آن اضافه مي کنيم ، تا کمي بپزد . غذاي شما آب اضافه نبايد داشته باشد بايد سفتي آن مثل حليم باشد . بعد از آنکه پخت ، غذا را با گوشت کوب بکوبيد تا صاف و يک دست شود . ( نوش جان )
/خ