مواد لازم:
آب آلبالو: 4 ليوان (در حدود يک ليتر)
شکر: 2 کيلو
وانيل: يک قاشق چايخوري
طرز تهيه:
حالا که فصل آلبالو است و نوشيدن يک ليوان شربت تگرگي آلبالو در روزهاي گرم تابستان لذت بخش است، شيوه پخت اين شربت را آموزش مي دهيم. نکته اول اين که در نظر داشته باشيد به طورکلي هرگونه شربتي را بهتر است در ظرف لعابي تهيه کنيم.
شکر را با آب آلبالو مخلوط مي کنيم و مي گذاريم چند ساعت بماند تا شکر کمي حل شود، بعد آن را روي آتش تند و يکنواخت مي گذاريم تا جوش بيايد و شربت غليظ شود (يک ربع تا 20 دقيقه براي جوشيدن شربت کافي است) وانيل را در آن مي ريزيم چند جوش که زد از روي آتش بر مي داريم و شربت را از صافي رد مي کنيم (آب آلبالو بايد کاملا ته نشين شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود.)
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/س