مواد لازم:
گوشت گوساله: 1 کيلو بدون استخوان
پياز: 2 عدد متوسط
سير: 3 حبه
زيتون سياه و زيتون سبز: هر کدام 250 گرم بدون هسته
قارچ: 500 گرم
نمک و ادويه و فلفل: به ميزان لازم
کمي گشنيز
برگ بو
آويشن يا بصورت پودر و يا برگهاي آويشن
کرم يا خامه: نصف ليوان شايد کمي بيشتر
آب: 2 ليوان
طرز تهيه:
گوشتها را به قطعات کوچک برش دهيد و جداگانه در تابه اي کمي تفت دهيد تا رنگ آنها تغيير کند بعد در ظرف اصلي بريزيد پيازها و سير را خرد کنيدو با روغن زيتون تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد همينطور جداگانه قارچها را سرخ کنيد و به گوشتها اضافه کنيد زيتونها را اگر هسته دارند هسته هاي آنها را بيرون بياوريد و به مواد اضافه کنيد دو ليوان آب را هم همينطور به اضافه برگ بوها و در خاتمه فر اموش نکنيد که برگ بوها را از غذا خارج کنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا کم کم بپزد نمک و فلفل و ادويه جات را فراموش نکنيد به حدود 40 دقيقه اي طول مي کشد تا گوشت و محتوي آن پخته شوند اگر نه کمي زمان پخت را بيشتر کنيد و بعد زير حرارت را خاموش کنيد و گشنيزي را که قبلاً خرد کرديد به غذا اضافه کنيد و به همين ترتيب خامه را اضافه کنيد در اينجا باز براي 10 دقيقه بايد پخت ادامه داشته باشد و بعد زير حرارت را خاموش کنيد.
توجه اگر آبي که در داخل اين غذا ريختيد بر اثر حرارت خيلي کم شد و غذا خيلي خشک شد مي توانيد باز نصف ليوان آب اضافه کنيد.
اين غذا را در کنار کمي برنج ميل نمائيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س