جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت سرخ شده گوساله با زيتون و کرم
-(3 Body) 
گوشت سرخ شده گوساله با زيتون و کرم
Visitor 486
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت گوساله: 1 کيلو بدون استخوان
پياز: 2 عدد متوسط
سير: 3 حبه
زيتون سياه و زيتون سبز: هر کدام 250 گرم بدون هسته
قارچ: 500 گرم
نمک و ادويه و فلفل: به ميزان لازم
کمي گشنيز
برگ بو
آويشن يا بصورت پودر و يا برگهاي آويشن
کرم يا خامه: نصف ليوان شايد کمي بيشتر
آب: 2 ليوان

طرز تهيه:

گوشتها را به قطعات کوچک برش دهيد و جداگانه در تابه اي کمي تفت دهيد تا رنگ آنها تغيير کند بعد در ظرف اصلي بريزيد پيازها و سير را خرد کنيدو با روغن زيتون تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد همينطور جداگانه قارچها را سرخ کنيد و به گوشتها اضافه کنيد زيتونها را اگر هسته دارند هسته هاي آنها را بيرون بياوريد و به مواد اضافه کنيد دو ليوان آب را هم همينطور به اضافه برگ بوها و در خاتمه فر اموش نکنيد که برگ بوها را از غذا خارج کنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا کم کم بپزد نمک و فلفل و ادويه جات را فراموش نکنيد به حدود 40 دقيقه اي طول مي کشد تا گوشت و محتوي آن پخته شوند اگر نه کمي زمان پخت را بيشتر کنيد و بعد زير حرارت را خاموش کنيد و گشنيزي را که قبلاً خرد کرديد به غذا اضافه کنيد و به همين ترتيب خامه را اضافه کنيد در اينجا باز براي 10 دقيقه بايد پخت ادامه داشته باشد و بعد زير حرارت را خاموش کنيد.
توجه اگر آبي که در داخل اين غذا ريختيد بر اثر حرارت خيلي کم شد و غذا خيلي خشک شد مي توانيد باز نصف ليوان آب اضافه کنيد.
اين غذا را در کنار کمي برنج ميل نمائيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image