جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي مارمالادي آلبالو
-(0 Body) 
پاي مارمالادي آلبالو
Visitor 605
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودر قند: سه چهارم پيمانه
کره: سه چهارم پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
آب آلبالو: 1 قاشق سوپخوري
آرد: چهار ويک چهارم پيمانه
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
مارمالاد آلبالو: يک و يک دوم پيمانه
زرده تخم مرغ: 1 عدد
زعفران (حل شده در آب جوش): يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن نموده تا گرم شود. پودر قند و کره را با همزن برقي خوب بزنيد تا لطيف گردد. وانيل و تخم مرغ ها را هم با فاصله و دانه دانه اضافه کنيد و بعد از هر تخم مرغ يک دقيقه بزنيد. آب آلبالو را هم اضافه کنيد. سپس آرد و نمک و بيکينگ پودر را اضافه نموده مايه را به آرامي مخلوط کنيد، به طوري که خمير به دست نچسبد. در صورت احتياج کمي آرد اضافه کنيد. بعد دو سوم خمير را در ظرف گرد بيست و پنج سانتي متري مخصوص پاي که از قبل چرب شده باز کرده به طوري که خمير به شکل يکنواخت تمام سطح قالب را بپوشاند. سپس مارمالاد را روي خمير بماليد و صاف کنيد. نصف خمير باقي مانده را به شکل نوارهايي به عرض يک و نيم سانتي متر در آورده روي مارمالاد به طريق حصيري قرار داده، زرده تخم مرغ زده شده و زعفران آب شده را با هم مخلوط نموده با برس روي آن بماليد، شيريني را در طبقه وسط فر به مدت بيست و پنج الي سي دقيقه قرار دهيد تا بپزد. شيريني را از فر در آورده و مي گذاريم تا کمي خنک شود، سپس شيريني را از ظرف مخصوص پاي در آورده و سرو مي کنيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image