مواد لازم:
آب ليموترش تازه: 1 عدد
روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
پيازچه و شبت خردشده: 3 قاشق سوپخوري
زعفران (ساييده حل شده در آب جوش): 1/2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
ماهي آزاد برش داده: 4 تکه
طرز تهيه:
آب ليمو، روغن زيتون، پيازچه و شبت، زعفران، نمک و فلفل را در يک کاسه مخلوط نماييد. برشهاي ماهي را در سس تهيه شده بخوابانيد و به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده، سپس گريل را روشن کنيد. ماهي ها را روي سيني فر قرار دهيد. فاصله شعله گريل تا سيني حدود 10 سانتي متر باشد. پس از 6 الي 7 دقيقه ماهي را برگردانيد تا طرف ديگر نيز برشته شود.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28/س