مواد لازم:
گشنيزخردشده: 3 قاشق سوپخوري
آويشن خردشده: 1 قاشق سوپخوري
جعفري خردشده: 1 قاشق سوپخوري
سيرخردشده: 3 حبه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آب ليمو: 1/2پيمانه
روغن زيتون: 4 قاشق سوپخوري
ميگو بزرگ پاک کرده: 24عدد
برگ بو: 8 عدد
طرز تهيه:
گشنيز، آويشن، جعفري، سيرخردشده را در يک کاسه مي ريزيم. نمک، فلفل، آبليمو و روغن زيتون را به آن اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط مي کنيم. سپس ميگوها را حداقل 6 ساعت و ترجيحاً يک شب در اين سس در يخچال قرار داده، تا کاملاً مزه دار شود. فر را گرم کنيد هر 6 ميگو را داخل يک سيخ قرارداده بطوري که بين هر 2 ميگو يک برگ بود قرار داده سپس در طبقه بالاي فر (زير گريل) يا روي باربيکيو مي گذاريم تا پخته شود. حداکثر زمان طبخ به صورت کبابي براي ميگو 5 دقيقه است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س