جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني زرد آلو
-(6 Body) 
شيريني زرد آلو
Visitor 513
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد: 2 پيمانه
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
پودر قند: دو سوم پيمانه
کره: سه چهارم پيمانه
بادام (خرد شده): يک دوم پيمانه
زرد آلوي خشک: يک سوم پيمانه
زرده تخم مرغ (درشت): 1 عدد
مارمالاد زرد آلو: 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

آرد و پودر قند را الک کنيد و با کره مخلوط کرده تا اينکه شبيه خرده نان بشود. سپس بادام خرد شده و زرد آلوي خشک خرد شده را به زرده تخم مرغ اضافه کرده مخلوط نموده و به مايه اضافه کنيد. به آرامي خمير را روي سطح همواري ورز داده تا اينکه نرم شود، سپس خمير را در کيسه نايلوني قرار داده و در يخچال به مدت 1 ساعت بگذاريد. خمير را با وردنه به ضخامت نيم سانتي باز کرده و شيريني ها را به وسيله قالب گرد قالب بزنيد. شيريني ها را روي سيني شيريني پزي قرار داده و براي 30 دقيقه آنها را در يخچال قرار دهيد، سپس شيريني ها را در فري که از يک ربع قبل با حرارت 325 درجه فارنهايت گرم شده به مدت 12 الي 15 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا بپزد. سيني را از فر خارج کرده و به مدت 2 دقيقه بگذاريد شيريني در سيني بماند. سپس شيريني ها را روي پنجره فلزي قرار دهيد تا سرد شود. ماسوره ساده را در قيف گذاشته مارمالاد زرد آلو را داخل قيف ريخته و به صورت حباب کوچک روي هر بيسکويت قرار دهيد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image