مواد لازم:
بلغور جو: 1 بسته
هويج رنده شده: نيم کيلو
شير: 1 الي 2 ليتر
آب مرغ يا آب گوشت: به ميزان لازم
خامه پاکتي: 1 بسته
نمک و فلفل قرمز: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت مي خيسانيم،. سپس با آب و هويج رنده شده آن را مي جوشانيم. دوباره آب مرغ را به آن اضافه مي نماييم و مي گذاريم تا جا بيفتد دوباره شير داغ شده به آن اضافه مي نماييم توجه داشته باشيد اگر شير سرد باشد در غذا بريده بريده مي شود. وقتي غذا جا افتاده قبل از صرف کردن خامه به آن مي افزاييم، براي تزيين کمي جعفري روي آن مي ريزيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ