جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان کشمشي
-(4 Body) 
نان کشمشي
Visitor 480
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

رنده پوست ليمو ترش: يک و يک دوم قاشق چايخوري
نمک: 1 قاشق چايخوري
کره: 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شير ولرم: يک و يک دوم پيمانه
شکر: 1/3 پيمانه
پودر خمير ترش: 30 گرم
آرد: 500 گرم حدود 5 پيمانه
کشمش: 100 گرم
آب ليمو ترش تازه: 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

کشمش ها را شسته خشک کرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود. آرد را در يک ظرف الک نموده وسط آرد را گود کرده پودرخمير ترش را در آن بريزيد و با کمي شکر و کمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد. (به اين مخلوط اصطلاحا پيش خمير گويند) روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد. تخم مرغ ، کره، ما بقي شکر و نمک و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و ما بقي آرد مخلوط کرده همه را با هم ورز دهيد تا جائي که خمير به دست نچسبد خمير را در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد به مدت سي تا چهل دقيقه تا خمير ور بيايد و حجم آن دو برابر شود. کشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط کنيد و خمير را در قالب مستطيل به طول 30×7×8 سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجددا ور بيايد. فر را روي حرارت 400 فارنهايت گرم نموده. نان را در دومين طبقه از کف فر به مدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري کره را در حاليکه نان هنوز گرم است روي نان بماليد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image