مواد لازم:
شکلات خرد شده: 115 گرم
شير: 150 ميلي ليتر
خامه: 300 ميليليتر
کشمش: 50 گرم
بيسکويت خرد شده: 30 گرم
گردو خرد شده: 30 گرم
طرز تهيه:
شکلات را با شير در ظرف کوچکي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شکلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را کنار بگذاريدتا سرد شود. خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد.
مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به کره تبديل نشود. سپس مخلوط شکلات و شير را به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد. مايه بستني را در يک ظرف يا قالب مناسب که بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني که کريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج کنيد و خوب هم بزنيد سپس بيسکويت، کشمش و گردو را در آن ريخته مخلوط کنيد تا در تمام بستني پراکنده شوند. بستني را دوباره در فريزرقرار دهيد تا کاملا بسته شود. آن را با سس شکلات و بيسکويت سرو کنيد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ