مواد لازم:
کنسرو ذرت: ي قوطي
مرغ پخته خرد شده: يک فنجان
خيار شور: 3 عدد
نخود فرنگي: نصف فنجان
هويج آب پز: 3 عدد
کرفس خرد شده: يک فنجان
گوجه فرنگي خرد شده: يک فنجان
آب ليمو: 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت: نصف فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس گوشت:
آب گوشت: 2 فنجان
آرد: يک قاشق سوپخوري
کره يا روغن مايع: 50 گرم
آب ليمو: 2 قاشق سوپخوري
شويد خشک: يک قاشق مربا خوري
خردل: 2 قاشق سوپخوري
شکر: يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه سس گوشت:
آرد و کره يا روغن مايع را کمي تفت مي دهيم. آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي کنيم و مرتب سس را هم مي زنيم تا صاف و يکنواخت شود. آب ليمو، شکر، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم. شويد را به سس آماده شده اضافه مي کنيم.
از اين سس مي توان براي سرو انواع گوشت هاي گرم و سرد استفاده نمود.
طرز تهيه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي کنيم، سپس ذرت، مرغ خرد شده، گوجه فرنگي، هويج، نخود فرنگي، کرفس و خيار شور را با هم مخلوط مي کنيم. آب ليمو، روغن زيتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلي اضافه مي کنيم. در يک ديس گرد چند برگ کاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ کاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم.
مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزئين کنيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ