مواد لازم:
شکر: 4 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ زده شده: 3 عدد
پودر قهوه: 2 قاشق سوپخوري
شير: 2 پيمانه
نشاسته ذرت (پودر شده): 3 قاشق سوپخوري
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ: 1 عدد
خامه زده شده: 1 پيمانه
طرز تهيه:
زرده هاي تخم مرغ را با شکر، پودر قهوه، شير، نشاسته و نمک در قابلمه اي مخلوط نموده، روي حرارت ملايم قرار دهيد، مرتب هم بزنيد تا غليظ شود زماني که غليظ شد. وانيل را به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد. سپس سفيده تخم مرغ را در ظرف تميزي جداگانه با همزن برقي هم بزنيد، تا کاملا سفت شود، بطوري که شکل همزن برقي روي آن محو نشود، سفيده را با مواد بالا مخلوط کرده با همزن برقي هم بزنيد تا کاملا سفت شود، کمي مايه آماده شده پودينگ را در گيلاسهاي زيبايي ريخته، سپس مقداري خامه روي آن ريخته و مجددا مايه پودينگ را روي خامه بريزيد، به اين ترتيب پودينگ و خامه در گيلاس روي هم قرار مي گيرد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ