مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 4 عدد
شکر: يک دوم پيمانه
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
شير: يک و يک دوم پيمانه
ورقه ژلاتين: 4 عدد
کاکائو: 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل بزنيد، تا سفيد رنگ و کشدار شود. بعد شير را بجوشانيد. ورقه ژلاتين را حدود دو دقيقه در کمي آب سرد خيس کرده، سپس در شير بريزيد. شير و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، کرم را به دو قسمت تقسيم نموده، يک قسمت را با کاکائو رنگي کنيد.
سپس يکي از رنگهاي کرم را به دلخواه انتخاب کنيد در ليوان ريخته کمي در فريزر قرار دهيد، تا تقريبا خودش را بگيرد.
بعد رنگ بعدي را روي آن ريخته به همين ترتيب کرم را روي هم ريخته و در يخچال قرار داده تا کاملا کرم بسته شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ