مواد لازم:
ثعلب: 1 قاشق سوپخوري
گلاب: يک چهارم پيمانه
شکر: 1 پيمانه
شير: 3 پيمانه
هل نرم شده: يک چهارم قاشق چايخوري
خامه: يک دوم پيمانه
زعفران (حل شده در آب) :1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
شير را مي جوشانيم و بعد شکر را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و از روي اجاق بر مي داريم و ثعلب را افزوده، مرتب هم مي زنيم تا شکر سرد شود. سپس بمدت دو ساعت در فريزر قرار داده از فريزر بيرون آورده با همزن برقي هم مي زنيم، مجددا در فريزر قرار داده اين عمل را سه بار تکرار مي کنيم. خامه را با دو قاشق سوپخوري شکر با همزن برقي بزنيد. در مرحله آخر گلاب، هل و خامه زده شده را به همراه زعفران به مواد بستني اضافه کرده با همزن برقي مي زنيم و مجددا در فريزر مي گذاريم بماند تا کاملا خودش را بگيرد. در صورت تمايل مي توانيد مقداري خامه را با شکر بزنيد، در کيسه پلاستيکي صاف کنيد و در فريزر قرار دهيد. پس از سه ساعت تکه تکه نموده و در مرحله آخر به بستني اضافه نمائيد. در صورت دلخواه مي توان کمي خلال پسته هم در آخر اضافه نماييد.
به نسبت هر کيلو ميوه با صيفي جات مورد نظر يک کيلو آهک را در دوازده مورد نظر يک کيلو آهک را در دوازده پيمانه آب سرد حل نموده و مي گذاريم آهک کاملا ته نشين شود. سپس آب زلال آن را روي ميوه يا صيفي جات مورد نظر ريخته مطابق دستور داده شده آن را آماده مي کنيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ