جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بستني وانيلي با خامه
-(1 Body) 
بستني وانيلي با خامه
Visitor 455
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شير: 1 ليتر (4 ليوان معمولي)
زرده تخم مرغ: 8 عدد
وانيل: 1 قاشق چايخوري
خامه: 200 گرم (1 ليوان معمولي)
شکر: 200 گرم
شربت آلبالو و کارامل: به مقدار کم براي تزئين

طرز تهيه:

زرده تخم مرغ را با شکر و وانيل مخلوط کرده، هم مي زنيم تا کاملا سفيد و سفت و کشدار شود. شير را مي جوشانيم و کم کم روي زرده ريخته، هم مي زنيم. دوباره شير و زرده را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب هم مي زنيم. کافي است فقط داغ شود، ولي نجوشد؛ بعد مايه را مي گذاريم سرد شود. خامه را با آن مخلوط مي کنيم و در ظرف فلزيي مناسبي ريخته، در جايخي يا فريزر قرار مي دهيم. در مدت 4 تا 5 ساعت، دو سه بار آن را هم مي زنيم تا بستني بسته شود ولي يخ نزند. با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هايي از بستني در ظرف بستني خوري قرار مي دهيم و کمي شربت کارامل يا شربت آلبالو روي آن مي ريزيم. مي توانيم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده، هم بزنيد تا سفت شده، فرم بگيرد و خامه را در قيف ريخته، اطراف بستني را با خامه تزئين مي نماييم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image