مواد لازم:
آرد گندم: نيم کيلو گرم
پودر شکر: نيم کيلو گرم
روغن جامد: 325 گرم
آب: يک ليوان
هل کوبيده: نصف قاشق سوپخوري
زعفران حل در نصف ليوان آبجوش: نصف قاشق چايخوري
کاکائو: 1/5 قاشق سوپخوري
شکر: 1/5 قاشق سوپخوري
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئين: به مقدار کافي
نايلون تميز: يک قطعه
دستور تهيه:
ابتدا شکر و کاکائو را در نيم ليوان آب جوش حل کنيد و آرد را در حدي که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهيد، ظرف را از روي حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنيد. مجددا ظرف آرد را روي حرارت بگذاريد و روغن را بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. شکر و يک ليوان آبجوش را مخلوط کنيد و به حلوا بيفزائيد، پس از مخلوط کردن از روي حرارت برداريد، حلوا را هم بزنيد تا خودش را بگيرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوي تقسيم نموده و به طريق زير عمل کنيد، يک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنيد و قسمت سوم را نيز به همان رنگ کرم روشن باقي بگذاريد و با کمي پودر هل مخلوط کنيد. سطح يک سيني بزرگ و مسطح را کمي چرب کنيد و حلواي ساده را در سيني بريزيد و بصورت يکنواخت پهن کنيد و حلواي کاکائو را روي يک قطعه نايلون مانند قسمت اول پهن کنيد و سپس با دقت اين حلوا را روي حلواي ساده برگردانيد. حلواي زعفراني را هم روي نايلون باز کنيد و روي حلواي کاکائو قرار دهيد. سپس روي آنرا با خلال پسته و بادام تزئين کرده و بگذاريد تا خنک شود. پس ازخنک شدن، حلوا را به شکل لوزي برش بزنيد و سرو کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ