مواد لازم:
شکر: يک دوم پيمانه
شير: دو و يک چهارم پيمانه
نشاسته ذرت (پودر شده):1 قاشق سوپخوري
آرد: 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 1 عدد
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
کره: 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
نشاسته و آرد و شکر را در ماهيتابه تفلون ريخته، شير را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنيد. مخلوط را روي حرارت ملايم قرار دهيد. مرتب هم بزنيد، تا غليظ شود. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي هم بزنيد تا کرم رنگ شود. سفيده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگيرد.
زرده و سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداري از مايه فوق الذکر را به تخم مرغ اضافه نماييد و هم بزنيد.
سپس آن را به ظرف اصلي اضافه کنيد چند دقيقه حرارت ملايم گذاشته مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداشته کره را اضافه نماييد. سپس در ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار دهيد، تا پودينگ آماده شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ