مواد لازم :
شکر: 200 گرم
کره: 100 گرم
روغن مايع: 125 ميلي ليتر
تخم مرغ: 4 عدد
ماست: 200 تا 250 ميلي ليتر
وانيل: 0/25 قاشق چايخوري
آرد: 300 گرم
بکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
کنجد: 0/25 پيمانه
طرز تهيه :
در ظرفي شکر ، کره و روغن مايع را با همزن خوب بزنيد تا کاملاً صاف و يکدست شوند؛ بايد دقت داشته باشيد که حتماً تمام مواد قبلاً به دماي محيط رسيده باشند.
بعد از صاف شدن مواد، تخم مرغ ها را اضافه کنيد و سپس ماست و وانيل را بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد.
پس از مخلوط شدن مواد ،آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط کنيد و کم کم به مخلوط شکر ، روغن و تخم مرغ اضافه کنيد.
در اين مرحله ، همزن را کنار بگذاريد و با ليسک مواد را مخلوط کنيد .(تصوير1)
يک سيني فر را با روغن چرب و آرد پاشي کنيد و آرد اضافي آن را بگيريد.(تصوير2)
سپس خمير را به سيني فر منتقل کنيد ، آن را پهن کنيد و روي خمير را با کنجد بپوشانيد .(تصوير 3)
خمير را 45 دقيقه در طبقة وسط فر با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد در حدي که روي آن طلايي شود.(تصوير 4)
بعد از آنکه کيک را از فر خارج کرديد ، آن را به صورت قطعه هاي مربع شکل ببريد و سرو کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33/خ