مواد لازم :
سير:5 تا 6 حبه
روغن زيتون:6 قاشق غذاخوري
باقلاي تازه:200 گرم
نمک و فلفل:به دلخواه
گشنيز خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
آب: به ميزان لازم
طرز تهيه :
سير را خرد کنيد و در روغن زيتون تفت دهيد.
سپس باقلا را نيز به سير اضافه کنيد و با هم کمي تفت دهيد. بعد کمي آب اضافه کنيد تا باقلا بپزد.
پس از پخت باقلا، نمک و فلفل را اضافه کنيد و 5 دقيقه قبل از کشيدن غذا، گشنيز خرد شده را به آن بيفزاييد .
اين غذا با نان سرو مي شود و مخصوص کشور سوريه است .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
/س