جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ باقلا
-(4 Body) 
سوپ باقلا
Visitor 462
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پياز:1 عدد
روغن زيتون :3 قاشق غذاخوري
سيب زميني:2 عدد
باقلا :500 گرم
آب:به ميزان لازم
نمک و فلفل :به دلخواه
عصارة سبزيجات :850 ميلي ليتر
خامه:3 تا 4 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

پيازها را نگيني خرد کنيد و با روغن تفت دهيد ، ولي دقت کنيد که سرخ نشود.
سيب زميني ها را نگيني خرد کنيد و به قابلمه اضافه کنيد.
باقلاهايي که فقط از پوست اوليه درآورده ايد را پس از شستن به پياز و سيب زميني اضافه کنيد.
سپس در حدي به قابلمه آب اضافه کنيد که تمام سطح باقلاها کاملاً بپزند.
به اندازه ي يک کاسة کوچک از اين مواد برداريد و کنار بگذاريد و بقية مواد را به صورت پوره اي کاملاً نرم و يکدست درآوريد.
خامه را روي سوپ بريزيد و آن مقدار از مواد را که کنار گذاشته بوديد به پوره اضافه کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد از ماست چکيده به جاي خامه استفاده کنيد . در صورتي که بخواهيد از نفاخ بودن باقلا کم کنيد ، مي توانيد از پودر زيره و نعناي ريزشده استفاده کنيد .
بهتر است در اين سوپ از پياز قرمز استفاده شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image