مواد لازم :
پياز:1 عدد
روغن زيتون :3 قاشق غذاخوري
سيب زميني:2 عدد
باقلا :500 گرم
آب:به ميزان لازم
نمک و فلفل :به دلخواه
عصارة سبزيجات :850 ميلي ليتر
خامه:3 تا 4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
پيازها را نگيني خرد کنيد و با روغن تفت دهيد ، ولي دقت کنيد که سرخ نشود.
سيب زميني ها را نگيني خرد کنيد و به قابلمه اضافه کنيد.
باقلاهايي که فقط از پوست اوليه درآورده ايد را پس از شستن به پياز و سيب زميني اضافه کنيد.
سپس در حدي به قابلمه آب اضافه کنيد که تمام سطح باقلاها کاملاً بپزند.
به اندازه ي يک کاسة کوچک از اين مواد برداريد و کنار بگذاريد و بقية مواد را به صورت پوره اي کاملاً نرم و يکدست درآوريد.
خامه را روي سوپ بريزيد و آن مقدار از مواد را که کنار گذاشته بوديد به پوره اضافه کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد از ماست چکيده به جاي خامه استفاده کنيد . در صورتي که بخواهيد از نفاخ بودن باقلا کم کنيد ، مي توانيد از پودر زيره و نعناي ريزشده استفاده کنيد .
بهتر است در اين سوپ از پياز قرمز استفاده شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
/س