مواد لازم:
کارامل: 1 بسته
خامه زده شده :3 قاشق غذا خوري
شير : 2 ليوان
شکر : 4قاشق غذا خوري
زعفران : کمي
طرز تهيه:
ابتدا شير و کارامل را با هم مخلوط مي کنيم و مي گذاريم به جوش آيد بعد کارامل را اضافه کرده و مي گذاريم يک قل بزند کارامل در ظرف دلخواه درون يخچال مي گذاريم تا سفت و خنک شود بعد از اينکه خنک شد کارامل و خامه زده شده و زعفران را در ميکسر مي ريزيم تا خوب مخلوط شود بعد از اين که مخلوط شد دوباره آن را در ظرف مي ريزيم و اين بار درون فريزر قرار مي دهيم بعد يک ساعت دسر را از فريزر خارج و به مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ