مواد لازم:
قيسي : 200 گرم
شکر : يک ليوان
آب : يک ليوان
آبليمو : يک قاشق غذا خوري
خامه شيرين شده: 100 گرم
مغز پسته : يک قاشق غذا خوري
پودر نارگيل : يک قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
قيسي ها را خوب شسته و خشک کنيد. شکر و آب را بجوشانيد تا قوام بيايد، سپس آبليمو را به آن اضافه کنيد. قيسي ها را در شهد بگذاريد تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بيرون آورده و بگذاريد تا خنک شود، وسط هر قيسي را يک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام يک مغز پسته قرار بدهيد. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چيده و روي آن را با پودر نارگيل و مغز پسته تزئين کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ