مواد لازم:
کرفس: 200 گرم
لوبياي سبز: 100 گرم
هويج: 2 عدد
کره: به ميزان لازم
سس سفيد: يک پيمانه
پياز: يک عدد
استاک مرغ يا گوشت: 4 پيمانه
نمک و فلفل: به ميزان بالا
آبليمو: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
بندهاي لوبيا سبز و کرفس را بيرون بکشيد و آنها را ريز خرد کنيد. هويج را هم پوست بگيريد و ريز خرد کنيد. حالا تمام سبزيجات را در کمي کره تفت دهيد. بعد استاک را به سبزيجات اضافه کنيد و آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملا بپزند. بعد از اطمينان از پخته شدن، آنها را در آبکش بريزيد و محتويات جامد پتاژ را از مايع آن جدا کنيد و آب پتاژ را در ظرف جداگانه اي بريزيد. حالا مواد جامد را ميکس کنيد و مجددا به پتاژ اضافه کنيد. نمک، فلفل و سس سفيد را هم در اين مرحله به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد تا غذاي شما روي حرارت ملايم جا بيفتد. در آخر آبليمو را اضافه کنيد و غذا را گرم سرو کنيد.
دستور تهيه سس سفيد:
آرد سفيد شيريني پزي: نصف پيمانه
شير: دو ونيم پيمانه
خامه: 5 گرم
کره: 50 گرم
آرد را تفت دهيد، شير را به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا از پخت آرد مطمئن شويد، سپس خامه و کره، نمک، را هم اضافه کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ