جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پتاژ سبزيجات
-(4 Body) 
پتاژ سبزيجات
Visitor 522
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کرفس: 200 گرم
لوبياي سبز: 100 گرم
هويج: 2 عدد
کره: به ميزان لازم
سس سفيد: يک پيمانه
پياز: يک عدد
استاک مرغ يا گوشت: 4 پيمانه
نمک و فلفل: به ميزان بالا
آبليمو: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

بندهاي لوبيا سبز و کرفس را بيرون بکشيد و آنها را ريز خرد کنيد. هويج را هم پوست بگيريد و ريز خرد کنيد. حالا تمام سبزيجات را در کمي کره تفت دهيد. بعد استاک را به سبزيجات اضافه کنيد و آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملا بپزند. بعد از اطمينان از پخته شدن، آنها را در آبکش بريزيد و محتويات جامد پتاژ را از مايع آن جدا کنيد و آب پتاژ را در ظرف جداگانه اي بريزيد. حالا مواد جامد را ميکس کنيد و مجددا به پتاژ اضافه کنيد. نمک، فلفل و سس سفيد را هم در اين مرحله به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد تا غذاي شما روي حرارت ملايم جا بيفتد. در آخر آبليمو را اضافه کنيد و غذا را گرم سرو کنيد.

دستور تهيه سس سفيد:

آرد سفيد شيريني پزي: نصف پيمانه
شير: دو ونيم پيمانه
خامه: 5 گرم
کره: 50 گرم
آرد را تفت دهيد، شير را به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا از پخت آرد مطمئن شويد، سپس خامه و کره، نمک، را هم اضافه کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image