مواد لازم :
قارچ : 500 گرم
ليموترش : 2 عدد
روغن زيتون : 4 قاشق سوپخوري (يا کره 50 گرم)
خامه : 100 گرم
زردة تخم مرغ : 2 عدد
نمک و فلفل : به دلخواه
جوز هندي : قاشق مربا خوري
پنير پيتزا : 200 گرم
طرز تهيه :
قارچ را بشوييد (اگر درشت بود خرد کنيد) و خشک کنيد و به آن آب ليمو بزنيد تا سياه نشود.
سپس قارچ را در کره يا روغن زيتون سرخ کنيد.
در کاسه اي خامه ، زردة تخم مرغ ، نمک ، فلفل و جوز هندي را با هم مخلوط کنيد.
يک ظرف پيرکس را چرب کنيد.
قارچ سرخ کرده را در ظرف بريزيد و روي آن را با مخلوط خامه و زردة تخم مرغ بپوشانيد.
پنير پيتزاي رنده شده را روي مواد بپاشيد و ظرف را در فر 240 درجة سانتيگراد بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33/خ